Nokia N97

Autor nokiaphones | 9 Nov, 2009

  "Najbolja" Nokia, sa visokim brojem "97" moze se naci i u nasim prodavnicama, sa cenom od priblizno 650 eura koja i ne zacudjuje toliko kada predpostavimo da se radi o "najjacem" modelu najprestiznijeg proizvodjaca mobilnih telefona.

  Ovo je ujedno i drugi Nokijin model sa ekranom na dodir, u poslednje vreme. Nokia je i pre imala modele sa ekranom na dodir uz olovkicu, nego, to je bilo pre LG Prade i Apple iPhone-a: predvodnika revolucije multimedijalnih dodirnih ekrana. 

  Posmatrana sa tehnicke strane, N97 ima najnaprednije karakteristike sa dva nedostatka: ugradjena je samo 5.0mpx kamera i nema neke dodatne luksuzne funkcije poput DVB-T ili DVB-H prijemnika. mada mozda bih trebao naglasiti 32gb interne memorije, i jos maximalno 16gb externe memorije.

  Svakako treba razlikovati pogled na Nokiu N97 iz ociju Symbian korisnika i pogled jednog iPhone OS ili Android OS korisnika-to su potpuno dva razlicita koncepta. Koji je bolj, pokazace prodani primercii komentari korisnika prilikom izlaska naslednika N97-ice.


2 Komentari & 0 Trekbekovi od "Nokia N97"

  Mnogo dobar telefon. Steta sto je kod nas prilicno skup.

  Autor systemdoom 12 Nov 2009, 14:15

  Nije skup... samo je nedostupan u odnosu na prosecna mesecna primanja....

  Autor nokiaphones 16 Nov 2009, 15:12
Dodaj komentar

Zapamti me