Nokia uvod

Autor nokiaphones | 16 Nov, 2009

  Logo firme Nokia

  Nokia je vodeca kompanija u oblasti mobilne komunikacije koja transformise i unapredjuje internet i komunikacionu tehnologiju.

  Razlog zasto sam izabrao da pisem bas o ovom brendu je visegodisnje iskustvo u koriscenju raznih marki mobilnih telefona.

  U ovom tekstu potrudicu se da opisem sve mane i vrline ovog brenda.

  Sto se tice samog izgleda, Nokia mobilni telefoni se ne mogu svrstati medju najlepse, jer su se okrenuli u drugom smeru tj. ka funkcionalnosti. Naravno Nokia je izbacila nekoliko "fensi" modela poput 8800, 8800 gold, 8800 carbon arte, ali u ovom tekstu se necemo baviti telefonima koji nisu dostupni nama obicnim smrtnicima.

  Nokia se prvenstveno okrenula ka poslovnim korisnicima, i ljudima kojima mobilni telefon ne predstavlja samo uredjaj za razgovor, vec svoj licni dzepni kompjuter. E serija mobilnih telefona, specijalizovana je bas za poslovni svet, i u toj seriji se mogu naci telefoni sa raznim funkcijama koje najvise mogu koristiti tim korisnicima. N serija, se takodje moze svrstati u grupu poslovnih telefona, ali zbog mnogo korisnih multimedijalnih funkcija dosta je koristi i mladji svet.

  Ono sto me najvise odusevljava kod ove marke telefona, je to sto postoje modeli za svaciji dzep, cene se krecu od potreba korisnika, a kvalitet je jednako dobar kako onih najjeftinijih, tako i onih najskupljih. 


1 Komentari & 0 Trekbekovi od "Nokia uvod"

  slazem se da je za svaciji dzep

  Autor iwy 19 Nov 2009, 09:52
Dodaj komentar

Zapamti me